Megújult a Rácz Aladár utcai gyermekorvosi rendelő

Teljes egészében megújult, színesebbé és barátságosabbá vált a Rácz Aladár úti házi gyermekorvosi rendelő és a védőnői iroda. A beruházás része annak az egy évvel ezelőtt indult, nagyszabású önkormányzati programnak, amelynek keretében az összes hegyvidéki háziorvosi rendelőt felújítják.

„Néhány éven belül jelentős javulást tapasztalhatnak majd a Hegyvidéken élők az egészségügyi ellátás körülményeiben” – mondta el Gulyás Gergely országgyűlési képviselő abból az alkalomból, hogy hivatalosan is átadták a Rácz Aladár út 5. szám alatti házi gyermekorvosi rendelő és a védőnői iroda felújított épületét. A politikus arról számolt be, hogy a Hegyvidéki Önkormányzat három év alatt az összes háziorvosi rendelőjét felújítja, az Egészséges Budapest Program keretében pedig, a kormány támogatásával a Szent János Kórház fejlesztése, valamint a Kútvölgyi Klinikai Tömbben az új Hegyvidéki Szakrendelő kialakítása is elkezdődhet rövidesen.

Tovább az Önkormányzat oldalára

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .