Rendkívül jó teljesítményt tudtak felmutatni a hegyvidéki rendőrök

Forrás

Rendkívül jó teljesítményt tudtak felmutatni a hegyvidéki rendőrök, tavaly még az egy évvel korábbi, szintén kiemelkedő eredményeket is sikerült felülmúlniuk – derült ki Sztanyó István rendőrkapitány képviselő-testületi beszámolójából.

„A bűncselekmények számát a 2018-as évben tovább csökkentettük, a nyomozás eredményességét pedig javítottuk” – foglalta össze röviden Sztanyó István rendőr alezredes a XII. kerületi rendőrkapitányság elmúlt évi eredményeit. A 2017-es és a 2018-as statisztikákat összevetve az önkormányzat legutóbbi képviselő-testületi ülésén elhangzott, hogy a regisztrált bűnesetek száma 1390-ről 1067-re csökkent. Kiemelt bűncselekményekből is kevesebb fordult elő (846 után 608), a lakásbetörések száma például 180-ról 164-re redukálódott, a gépjárműfeltörések és a személygépkocsi lopások száma pedig rendkívüli mértékben, 102-ről 42-re, illetve 77-ről 35-re esett vissza, ami közel 60, illetve 55 százalékos javulást jelent. A nyomozás-eredményességi mutató az összes bűncselekmény tekintetében 34,2-ről 46 százalékra nőtt.

 

 

1560cookie-checkRendkívül jó teljesítményt tudtak felmutatni a hegyvidéki rendőrök

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .