Tanévzárő gála volt a MOM-ban

A MOM Kulturális Központ adott otthont a 2018/2019-es tanévet lezáró intézményvezetői találkozónak, amelyen az önkormányzat ünnepélyes keretek között mondott köszönetet a szakembereknek kiemelkedő munkájukért.

A programot a DALINDA énekegyüttes Menyecske című előadása vezette be, majd Pokorni Zoltán szólt a résztvevőkhöz. Mint elmondta, az iskolák és óvodák mellett a szociális-, sport- és egészségügyi intézmények képviselői is hivatalosak a tanévzáróra, hiszen valamennyiük munkájára szükség van a sikerhez. Ezért is kell minden alkalmat megragadni arra, hogy a szakemberek kötetlen formában beszélgethessenek, eszmét cserélhessenek egymással.

Forrás: Hegyvidék Önkormányzat

Az ünnepi beszédet követően a nemrégiben Batthyány-Strattmann László-díjat kapott Gallai Dolorest, az önkormányzat egészségügyi referensét, az Apáczai Csere János-díjjal kitüntetett Szöllősiné dr. Vári Zsuzsannát, a Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat XII. kerületi Tagintézményének vezetőjét, valamint a Bárczy István-díjban részesült Szabó Mónika óvodapedagógust és a Gennaro Verolino iskolát vezető Ammerné Nagymihály Emíliát köszöntötték.

2070cookie-checkTanévzárő gála volt a MOM-ban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .