Déli pu. felújítási munkálatok

Felújítási munkálatok miatt változik a Déli pályaudvar pénztárcsarnokának magközelíthetősége, hívja fel a figyelmet a MÁV a honlapján.

A Déli pályaudvaron lecserélik a pénztárcsarnok vágányok felőli oldalán lévő megrepedezett üvegfalat, mert balesetveszélyessé válhatnak. Ideiglenesen határolófalat húznak fel, és megkezdik a végleges helyreállítás tervezését, előkészítését.

A munkavégzés idejére – várhatóan július végéig – az utasok a pénztárakhoz az Alkotás utca felől a pénztárcsarnok ajtaján keresztül (7-8-as vágánnyal szemben) juthatnak el. A peronszint és az aluljárószint között  lévő két (B és C jelű) lépcső közül az utasok az egyiket mindig használhatják, így az A jelű lépcsőn a pénztárcsarnok és azon keresztül a peronszint elérhető az aluljárószint felől és a Krisztina körút felőli csarnokajtókon keresztül is. Az Alkotás utcai buszmegálló mellől közvetlenül juthatnak el a peronokhoz. A Krisztina körúti és az Alkotás utcai (E és D jelű) lépcsőket korlátozás nélkül igénybe vehetik. A munkálatok ideje alatt a pénztárcsarnok elérése folyamatosan biztosított, a helyszínen kihelyezett utastájékoztató táblák segítik az eligazodást.

4550cookie-checkDéli pu. felújítási munkálatok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .