Pótlóbusz jár a villamosok helyett Hűvösvölgy és a Széll Kálmán tér között október 25-29. között

2020. október 25-től, vasárnaptól 29-éig, csütörtökig villamospálya-felújítás miatt rövidített útvonalon Dél-Buda, illetve Farkasrét felől csak a Széll Kálmán térig jár az 56-os, az 59-es és a 61-es villamos. Hűvösvölgy és a Széll Kálmán tér között pótlóbusszal lehet utazni.

Hirdetés

Rovarirtás, kártevő mentesítés XII. kerület

 

Az 56-os villamossal ebben az időszakban a Városház tér és a Széll Kálmán tér, az 56A villamossal a Móricz Zsigmond körtér és a Széll Kálmán tér, a 61-es villamossal pedig a Móricz Zsigmond körtér és a Széll Kálmán tér között lehet utazni. Az 59-es villamos helyett minden időszakban az 59A villamossal lehet utazni a Márton Áron tér és a Széll Kálmán tér között.

Hűvösvölgy és a Széll Kálmán tér között a villamosok helyett 61-es jelzéssel pótlóbusz indul, amelyre Hűvösvölgynél a 956-os éjszakai busz megállója mögött, a Széll Kálmán téren pedig a buszvégállomáson, a Dékán utca felé tartó gyalogátkelő előtt lehet felszállni. A villamospótló busz útvonala és megállóhelyei térképes felületen a BKK FUTÁR-ban követhető nyomon: futar.bkk.hu/route/BKK_VP61.

Aki vonaljeggyel, gyűjtőjeggyel utazik, annak a villamos és a villamospótló busz közötti átszálláskor nem szükséges új jegyet érvényesíteni.

Budapesti Közlekedési Központ

4820cookie-checkPótlóbusz jár a villamosok helyett Hűvösvölgy és a Széll Kálmán tér között október 25-29. között

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .