Hegyvidék Közbiztonságáért Díjat kapott kollégánk

Szűcs János tűzoltó zászlós

Szűcs János tűzoltó zászlós, a II. Kerületi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság gépjárművezetője, aki sokrétű tapasztalatot szerzett a káresetek gyors és hatékony felszámolása terén.

„Nehéz a szabadságot definiálni. Az biztos, hogy nem lehet úgy örökölni, mint egy vagyontárgyat, hanem minden nemzedéknek, és talán minden embernek külön-külön küzdenie kell érte. Ettől mi sem mentesülünk” – mondta Pokorni Zoltán polgármester, aki március 15-e alkalmából, Fonti Krisztina alpolgármesterrel együtt koszorúzta meg a Gesztenyés kertben álló 1848-as emlékművet.

A polgármester arról is szólt, hogy március 15-én sok százan szoktak összegyűlni a Gesztenyés kerti obeliszk körül, erre azonban, akárcsak tavaly, most sincs lehetőség a járvány miatt. Szomorú ez a helyzet, jó látni ugyanakkor – tette hozzá –, hogy mások is elhozzák virágaikat az emlékműhöz, hiszen „mégiscsak összeköt bennünket 1848 az emlékeivel, üzenetével”.

Nemcsak a koszorúzás, hanem az ilyenkor szokásos díjátadások is a megszokottól eltérő módon zajlottak. A járványügyi szabályokra tekintettel a Hegyvidéki Kulturális Szalon nagytermében közönség nélkül, a kellő távolság megtartása mellett vehették át okleveleiket a díjazottak Csepreginé Volosinovszki Máriától, az oktatási és közművelődési iroda vezetőjétől. Szűcs János tűzoltó zászlós, a II. Kerületi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság gépjárművezetője, aki sokrétű tapasztalatot szerzett a káresetek gyors és hatékony felszámolása terén. Kollégánk munkáját Hegyvidék Közbiztonságáért Díjjal jutalmazta az önkormányzat.

Gratulálunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .