Tisztelt Falhasználóink!

Köszönjük, hogy meglátogatta ezt a weboldalt! Reméljük, hogy elnyeri tetszését a weboldalunk.

Arold Péter EV. (székhely: 8093 Lovasberény. Kinizsi u. 44. ; adószám: 55746719-1-27  Nyilvántartási szám: 54471762  elkötelezett a weboldalt használók bizalmának megtartása iránt. A weboldal használatára az alábbi feltételek érvényesek.

A weboldal a saját weboldalán kívüli weboldalakra mutató hivatkozásokat tartalmazhat. Az oldalnak nincs ellenőrzése a harmadik felek weboldalai felett és nem feltétlenül támogatja azokat, illetve nem vállal felelősséget azokért, így azok tartalmáért, pontosságáért és működéséért. Így a legteljesebb mértékben arra bíztatjuk a Felhasználót, hogy ismerje meg és gondosan olvassa át a meglátogatott más weboldalakon elhelyezett jogi és adatvédelmi nyilatkozatokat, illetve ismerje azok esetleges módosításait.

Az oldal  tartalmához történő hozzászólást, csak kulturált, más emberek érzéseit nem sértő módon tegyék meg.  A hozzászólásokat a Facebook plugin-ja kezeli ezért az megjelenhet a hozzászóló saját Facebook oldalán is.

Az oldalon nincs regisztrációhoz kötött hozzászólási lehetőség.

Az oldalon található cikkek saját, illetve átvett anyagok, azok másolása engedélyhez kötött. A galériában és a cikkekben elhelyezett fotók kizárólagosan a szerkesztőség engedélyével használhatók fel további célokra. Ennek megsértése jogi következményeket von maga után.