Hétvégi forgalom-korlátozás rendezvény miatt

holnap 04:00 – február 12. 04:30

Rendezvény miatt lezárják szombattól hétfő hajnali 4:30-ig az I., Öntőház utcát, a Lánchíd utcát és az Ybl Miklós teret. Lezárják vasárnap reggel 6 órától éjfélig a Lánchidat is (amelyet a gyalogosok sem használhatnak). Szintén lezárják vasárnap egész nap az Apród utcát, a Fátyol utcát, a Fogas utcát, a Várkert rakpartot és a Döbrentei utcát. Nem használhatják az autósok vasárnap 17 órától éjfélig az Alagút utca–Alagút–Clark Ádám tér útvonalat az Attila úttól a Lánchídig, a Bem rakpartot és a Fő utcát a Lánchíd és a Halász utca között, a Budai alsó rakpartot a Rákóczi hídtól az Üstökös utcáig, a Pesti alsó rakpartot a Havas utcától a Margit hídig, az Erzsébet híd–Kossuth Lajos utca útvonalat és a Széchenyi István teret, valamint a Széchényi rakpartot a Kossuth Lajos tér és a Széchenyi István tér között.

Szombaton 18 órától vasárnap estig a 19-es villamos a Bécsi út/Vörösvári út és a Batthyány tér, illetve Kelenföld vasútállomás és a Rudas fürdő között jár, a 41-es villamos pedig terelve a Krisztina körúton közlekedik.

Vasárnap 17.45-ől 18.30-ig a 2-es villamos a Közvágóhíd és a Boráros tér, valamint a Jászai Mari tér és a Kossuth Lajos tér között közlekedik.

Vasárnap 17 óráig a 16-os autóbusz csak a Széll Kálmán tér és a Clark Ádám tér között jár, a 105-ös autóbuszpedig az Erzsébet hídon át terelve közlekedik vasárnap üzemzárásig. 17 órától a 16-os autóbusz nem közlekedik, helyette a sűrűbben közlekedő 16A autóbusszal lehet utazni. A 15-ös és a 115-ös autóbusz módosított útvonalon a Kiskörúton át közlekedik a Boráros tér felé.

Az Erzsébet híd forgalmát is korlátozhatják, azonban a BKK járatai közlekedhetnek.

1080cookie-checkHétvégi forgalom-korlátozás rendezvény miatt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .