Folyamatos munkavégzéssel négy nap alatt újul meg a kórház vízbekötése

Korányi Kórház – Vízműves közreműködés a Korányi Kórház felkészítésében a járvány tetőzésére

Mindennapjaink egyik legfontosabb része, de fertőzésveszélykor még inkább felértékelődik a tiszta, egészséges ivóvíz szerepe. Amikor Magyarország a járvány tetőzésére készül, az egészségügyi intézményekben minden feltételnek, így a vízellátásnak is tökéletesen kell működnie ahhoz, hogy a helyzet kezelése és a védekezés minél hatékonyabb lehessen. Ehhez társaságunk a lehetséges meghibásodások, a kockázatok minimalizálásával tud hozzájárulni.

Ennek érdekben a Fővárosi Vízművek a várható tetőzést megelőzően, április 27-én megkezdi a Korányi Kórház vízellátását biztosító tartalékbekötés soronkívüli cseréjét. A tervek szerint a vezeték feltárásától a burkolat-helyreállításig tartó munka közlekedést is jelentősen befolyásoló szakaszát a mielőbbi befejezés érdekében folyamatos, 24 órás munkavégzéssel négy nap alatt végzik el a társaság szakemberei, természetesen mindvégig biztosítva a létesítmény vízszolgáltatását.

Mivel a munka csak félpályás útlezárással valósítható meg, a Budakeszi úton közlekedő autósok türelmét és megértését kérjük és köszönjük. A forgalom április 27-én éjszakától április 30-ig jelzőlámpával irányított, váltakozó irányú forgalom mellett tartható fenn, ami miatt mind a Budapest, mind a Budakeszi felé autózóknak megnövekedett útidőre kell számítaniuk, ami – a megkülönböztető jelzést használó gépjárműveket kivéve – a Budapest irányából a Korányi kórház felé nagyívben történő kanyarodás korlátozásával is jár. Ez idő alatt sajnos a Pihenő utat használó gyalogosoknak is a járda felbontására kell számítaniuk. Ezt követően, május 4-ig még kisebb, ám már sem az autós, sem a gyalogos közlekedést nem befolyásoló befejező munkálatokat végeznek majd szakembereink.

Ezúton is megragadjuk az alkalmat, hogy megköszönjük az egészségügyben dolgozók áldozatos munkáját, amit a magunk eszközeivel igyekszünk a legmesszebbmenőkig támogatni!

Fővárosi Vízművek

4020cookie-checkFolyamatos munkavégzéssel négy nap alatt újul meg a kórház vízbekötése

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .