Andika kilőtt mint a rakéta

Repülőrajtot vettek Várkonyi Andrea céges érdekeltségei: médiavállalkozásával százmilliókat kaszált, férjével, Mészáros Lőrinccel közös cége pedig egy XII. kerületi luxusvillát birtokol. Utóbbi lehet az ország leggazdagabb párjának otthona – írja az rtl.hu

Az EKHO Belvedere Kft. megszerzésével Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc tulajdonába került az a XII. kerületi luxusvilla, amelyet a hírek szerint a párnak kezdtek el felújítani a Széchenyi-hegyen.

Az EKHO Magántőkealap ugyanarra a budapesti, V. kerületi Váci utcai címre van bejegyezve, ahova több Mészáros-érdekeltség is. Az alap kezelője pedig a Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő Status Capital Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt..

A Telex végül érdekes úton bizonyosodott meg arról, hogy a pompás épület valóban a párnak szépül: Várkonyi Andrea jogi képviselője felszólító levelet küldött az épületről érdeklődő lapnak, amelyben felhívták a figyelmüket arra, milyen jogszabályokat kell betartaniuk, ha Várkonyi és Mészáros jövőbeli lakóhelyével foglalkoznak. Eközben azonban indirekt módon elismerték, hogy valóban ide fog költözni a pár.

Címlapfotó: Várkonyi Andrea, még a Tények műsorvezetőjeként 2014. március 17-én. – Fotó: Mohai Balázs / MTI

5900cookie-checkAndika kilőtt mint a rakéta

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .