Mit kell tudni a Galgafény Kft-ről?

Szponzorált tartalom

A quadozás nem csak hóbort vagy kedvtelés – komoly sporttá nőtte ki magát a négykerekű motorkerékpárként is ismert szerkezet. A népszerűsítéshez és a fejlődéshez persze szükség van a támogatókra, akik között kiemelt szerepet kap a Galgafény Kft.

Mit kell tudni a Galgafény Kft-ről?

Mielőtt belemerülünk a sportág szépségeibe, bemutatjuk az ezen a területen támogatóként felbukkanó Galgafény Kft. működését. A cég a lehető legteljesebb szolgáltatást nyújtja akkor, ha az autók kapcsán felmerülő problémákról van szó.

Nincs kivételezés, minden partnerrel magas szinten foglalkoznak. Sokan veszik igénybe náluk az igényes autókorrekciót, mint rövid határidővel elérhető szolgáltatást – a munka minőségét az garantálja, hogy csúcskategóriás alapanyagok és technológiák felhasználásával dolgoznak. Foglalkoznak még a gépjárművek teljes körű biztosítási ügyintézésével a motorkerékpártól a teherautóig, valamint az autófényezés, a karosszériajavítás, a helyszíni kárfelvétel, az alkatrészbeszerzés és az autómentés is elérhető.

Galgafény Kft. szerepe a quadsportban

A cég elkötelezett támogatója a motorsport quad szakágában szereplő, junior korosztályú versenyzőknek. Ezt a tevékenységüket 2020-ban kezdték el, kiemelt figyelmet fordítva arra, hogy felkeltsék a gyermekek érdeklődését a motorsportok, illetve technikai sportok iránt.

A kezdeteknél a Quad Junior Hungary lehetőséget biztosít olyan gyerekek és juniorok számára, akiket érdekel a quadozás, de nem rendelkeznek saját géppel. A megoldás, hogy ezek a gyerekek előzetes egyeztetés után egy kölcsön kapott quaddal kipróbálhatják a sportot, ehhez védőfelszerelés is jár, a próba pedig a legnagyobb biztonságban, zárt versenypályán történik.

A Galgafény Kft. által szponzorált gyermekek számos hazai futamon állnak rajthoz, ráadásul egyre nagyobb létszámban, a bázis pedig életkort figyelembe véve is egyre szélesebb, immár 4 és 16 év közé tehető. A quadozásra épülő sportág népszerűsítésében tehát jó úton haladnak, több alapítvány jótékonysági rendezvényén is részt vettek, ám rengeteg még a feladat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .