Végleg bezár a CINEMApink mozi a MOM parkban

Már a koronavírus járvány okozta kiesés is komoly gondot okozott a mozihálózatnak, mely utolsó magyarországi helyszíne volt a MOM Parkban, miután a Mammutból átköltöztek.

A vállalkozás Facebook oldalán közölték a rossz hírt a rajongókkal, ígérve, hogy az előre váltott jegyek árát visszafizetik.

A következő búcsúzóval köszöntek el vendégeiktől:

Kedves Vendégeink!

Szomorú hírrel jelentkezünk ezen a szerdai napon, új műsor helyett. Sajnos tegnap este végleg bezárta kapuit a CINEMApink MOM Park. Köszönjük szépen mindenkinek, aki megtisztelt minket az elmúlt 4 év folyamán egy mozijegy, popcorn vagy nachos vásárlásával.

Ahogy a moziszektor minden résztvevőjének, nekünk is roppant nehéz volt az elmúlt másfél év, de a sok szeretet és pozitív visszajelzés, amit kaptunk Tőletek, feledtette a nehézségeket és sokszor segített nekünk átvészelni a rosszabb időszakokat is.

Köszönjük a teljes CINEMApink család nevében, hogy velünk moziztatok 2017 óta! Hiányozni fogtok!

A CINEMAPink Törökország második legnagyobb mozihálózata, mely 2017-ben kezdte meg a nemzetközi terjeszkedést többek közt hazánkban.

5360cookie-checkVégleg bezár a CINEMApink mozi a MOM parkban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .